Direktleverans med e-post
Enkel betalning med Klarna
Leverantörer med utmärkta omdömen

Din varukorg är tom.

Om tjänstechecken.se

Tjänster – den moderna gåvan som sparar tid!

Tjänstechecken.se har tagits fram med visionen att det ska vara lika lätt att ge bort en tjänst som det är att ge bort en produkt. Tjänstechecken lanseras av Offerta som är Sveriges största marknadsplats för enkla tjänsteköp och vår förhoppning är att tjänstechecken ska förenkla vardagen för alla livspusslande människor och samtidigt spara på det kanske dyrbaraste av allt – din tid!

Tjänstechecken är en valuta för tjänstesektorn i formen av ett presentkort. Den gör det möjligt att ge bort tid i form av tjänster till varandra vid livets alla höjdpunkter - julafton, bröllopet, födelsedagen, vid inflytt i den nya lägenheten eller bara till någon du tycker förtjänar tjänster som förenklar vardagen. Dessutom tjänster från redan kvalitetskontrollerade och välrenommerade företag anslutna till Offerta.


Den ultimata gåvan

En tjänstecheck är den ultimata gåvan ur flera perspektiv menar i alla fall vi på tjänstechecken.se. Det är en typ av värdeskapande konsumtionen ur ett familjeperspektiv och ett livspusselperspektiv, men också ur ett samhälleligt perspektiv av tillväxt inom en bred och inkluderande tjänstesektor.


Ett nymålat rum till barnbarnen?

Inledningsvis i lanseringen omfattar tjänstechecken kategorin städning inom Stockholms län, men valutan för tjänsteköp som föds genom tjänstechecken har långt fler tillämpningsområden. Vad skulle du själv helst vilja ge bort? En altan till farfar? Ett nymålat rum till barnbarnen? En flytt till de nyförlovade? Alla bär vi på något.

Låt oss veta på tips@tjanstechecken.se.